Wanneer:
februari 29, 2020 @ 1:00 pm – 5:00 pm
2020-02-29T13:00:00+01:00
2020-02-29T17:00:00+01:00
Waar:
Jeruzalemkerk, Tuindorpzaal
Troosterlaan 65
Utrecht
Kosten:
Vrijwillige bijdrage (collecte)
Contact:
Jan Willem & Cora Bakker

Elke gelovige heeft het voorrecht om de stem van de Heer te horen. Hierbij hoort ook het voorrecht om Gods leiding te ervaren in ons gebed. De Heilige Geest instrueert ons dan hoe en waarvoor wij precies moeten bidden. Door deze zalving van leiding in gebed kunnen wij nauwkeuriger bidden volgens Gods wil en ook meer verhoringen ervaren. Wij noemen dergelijk gebed wel profetische voorbede. Wij geloven dat de Heer vandaag de dag deze zalving sterk wil stimuleren onder ons. Hierdoor zullen wij als Gods partner in gebed Zijn plannen voor Nederland en de gemeente sneller, efficiënter en duurzamer helpen doorbreken. Ook zullen wij sneller en duurzamer persoonlijke groei en doorbraak kunnen ervaren. Deze herstelbijeenkomst is enerzijds bedoeld voor degenen onder jullie die nog niet zijn doorgebroken in de zalving van profetische voorbede, maar dit wel willen. Maar deze bijeenkomst is tevens bedoeld voor gelovigen die al wel zijn doorgebroken, maar verder willen groeien in het begrip en gebruik van deze zalving.

In deze herstelbijeenkomst zullen wij de belangrijkste principes van profetische voorbede uiteenzetten, aan de hand van bijbelse sleutelteksten en concrete voorbeelden. Wij gaan onder meer in op:

-De algemene zalving van profetische voorbede die iedere gelovige kan ontvangen, en de ‘specialistische’ zalving die God geeft aan gelovigen met een extra roeping.

-Hoe werkt deze zalving in de praktijk, zowel gezamenlijk als individueel?

-Hoe verhoudt profetische voorbede zich tot ander gebed (volgens bijbelse richtlijnen, onze wensen, e.d.)?

-Hoe kunnen wij meewerken aan de groei in profetische voorbede van onszelf en van anderen?

Op de bijeenkomst zullen wij beginnen met aanbidding. Daarna volgt een sessie van onderwijs. Na een korte pauze, aanbidding en de collecte zullen wij eerst gezamenlijk bidden voor zegen, met name ook voor toename van de zalving van profetische voorbede. Hierna is het mogelijk om persoonlijk gebed te ontvangen voor bevrijding, (innerlijke) genezing, herstel of andere wensen. Wij hebben hiervoor diverse gebedsteams beschikbaar.

Wij hebben dit onderwerp mede gekozen met het oog op de open profetische gebedsbijeenkomst op zaterdagmiddag 14 maart zullen houden, ook in de Jeruzalemkerk te Utrecht. Ook hiervoor willen wij jullie hartelijk uitnodigen. Jullie krijgen hiervoor binnenkort nog een aparte uitnodiging.

Parkeren rondom de kerk is op zaterdag gratis.