Wanneer:
oktober 26, 2019 @ 1:00 pm – 5:00 pm
2019-10-26T13:00:00+02:00
2019-10-26T17:00:00+02:00
Waar:
Jeruzalemkerk, Tuindorpzaal
Troosterlaan 65
Utrecht
Kosten:
Gratis
Contact:
Jan Willem & Cora Bakker

Kosten: vrijwillige bijdrage (collecte). Parkeren rondom de kerk is op zaterdag gratis.

Of wij het leuk vinden of niet, ons christelijk leven omvat geestelijke strijd, van het begin tot het eind. Volgens de bijbel moeten wij weerstand bieden tegen de krijgslisten en aanvallen van de vijand. Hij wil verhinderen dat wij geestelijk groeien, vruchtbaar zijn, Gods volle zegeningen ervaren, en Gods koninkrijk verder brengen. Ook probeert hij onze bevrijding, herstel en reeds gemaakte vooruitgang mogelijk weer te roven. Sommige gelovigen hebben nog moeite met dit idee van strijd, of vinden het lastig in deze strijd overeind te blijven. Andere gelovigen daarentegen strijden juist heel ijverig, maar doen dit op een krampachtige en onevenwichtige manier. Dit heeft niet alleen weinig effect, maar heeft in het recente verleden het hele begrip geestelijke strijd in diskrediet gebracht.

Geestelijke strijd is en blijft echter een onmisbaar onderdeel van ons geestelijk leven. Daarom willen wij in deze herstelbijeenkomst bespreken hoe wij deze geestelijke strijd wel evenwichtig en succesvol kunnen voeren. Wij zullen belangrijke principes van geestelijke strijd bespreken voor ons persoonlijk leven. Dit doen wij aan de hand van bijbelse en persoonlijke voorbeelden. Wij zullen onder meer ingaan op:

-hoe merk je een vijandige aanval tijdig op en wat doe je daaraan?

-hoe vermijd je openingen die je voor vijandige aanvallen kwetsbaar maken

-enkele vijandige krijgslisten die juist vandaag de dag veel voorkomen

Op de bijeenkomst zullen wij beginnen met aanbidding met daarna een sessie van onderwijs. Na een korte pauze, aanbidding en de collecte zullen wij eerst gezamenlijk bidden voor zegen en verdere doorbraak. Hierna is het mogelijk om persoonlijk gebed te ontvangen voor bevrijding, (innerlijke) genezing, herstel of andere wensen. Wij hebben hiervoor diverse gebedsteams beschikbaar.