Wanneer:
juli 2, 2016 @ 10:00 am – 10:00 pm
2016-07-02T10:00:00+02:00
2016-07-02T22:00:00+02:00
Waar:
Het Brandpunt, Doorn
Kosten:
€ 58,50
Contact:
Jan Willem & Cora Bakker

Op 2 juli a.s. zullen wij een speciale ééndaagse retraite houden in het Brandpunt te Doorn, van 10-22.00 uur. Wij zullen dan een speciale dag hebben over het werk van de Heilige Geest, waar wij ook nieuwe inzichten willen delen. De kosten zijn 58,50 p.p. inclusief twee maaltijden (lunch & diner), als ook koffie en thee.

Wij geloven dat als wij intiem met de Heilige Geest leven, dat onze relatie met God de Vader, en Zijn Zoon Jezus voortdurend dieper groeien en rijker bloeien zal. Hij geeft ons begrip en telkens nieuwe inzichten in Gods woord, en hoe dit in ons leven praktisch toe te passen. De Heilige Geest is immers de Goddelijke Persoon die in ons woont. Hij leidt, beschermt, bemoedigt en troost ons. En tegelijkertijd bevrijdt, geneest, en bekrachtigt Hij ons. Hij geeft ons ook de zalving om Gods werk te doen. Wij hebben Hem in alles nodig. Het is goed om een gezonde relatie met Hem te blijven ontwikkelen, om, in charismatische jargon uitgedrukt, “in Zijn rivier te blijven zwemmen.” Wij hopen dat wij deze dag meer van de Heilige Geest zullen ontvangen.

Wij hebben 3 bijeenkomsten: ’s ochtends, ’s middags, en ’s avonds. Tijdens elke bijeenkomst is er een tijd van lofzang en aanbidding en een moment van onderwijs. In de tweede deel van de middag is er voldoende gelegenheid om individueel gebed te ontvangen van onze gebedsteams. Maar wij willen de Heilige Geest alle ruimte geven om ons die dag te leiden. Wij hebben met Het Brandpunt locatie gekozen die centraal gelegen is, en een relaxte en gezellige omgeving heeft met mogelijkheden om in de tuin te zitten als het mooi weer is.

De totale prijs is €58,50 per persoon. Dat is €48,50 voor 1x lunch, 1x 3-gangen diner, onbeperkt koffie en thee, en gebruik zalen en zaal benodigdheden, en €10.00 inschrijfgeld.

Let op: Aanmelding voor deze dag is verplicht, liefst voor 2 juni. U kunt informatie opvragen via onze email info@kingdomrule.org. Het aantal plaatsen is helaas beperkt.