Wanneer:
mei 21, 2016 @ 1:00 pm – 5:00 pm
2016-05-21T13:00:00+02:00
2016-05-21T17:00:00+02:00
Waar:
Jeruzalemkerk, Tuindorpzaal
Troosterlaan 65
3571 NN Utrecht
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Jan Willem & Cora Bakker

In deze herstelbijeenkomst zullen wij doorgaan met het behandelen van diverse taaie bolwerken die ons remmen in ons proces van geestelijk herstel, bevrijding en het ervaren van Gods zegen in ons leven. Dit doen wij mede aan de hand van voorbeelden uit de bijbel. Deze herstelbijeenkomst is zowel bedoeld voor gelovigen die zelf met dergelijke bolwerken in hun leven worstelen als voor gelovigen die anderen met dergelijke bolwerken willen helpen.

Een belangrijk bolwerk dat onder meer aan de orde zal komen is de invloed van speciale diepe en krachtige occulte bindingen, die wij vanuit ons eigen leven of vanuit het voorgeslacht meedragen. De effecten van druggebruik of extreme geestelijke controle zijn met deze invloed vergelijkbaar. Een andere taaie binding die wij zullen bespreken zijn is invloed van krachtige seksuele bindingen, uit ons eigen leven of voorgeslacht. Een volgende binding is de invloed van zonden die verricht zijn vanuit nadrukkelijke en bewuste rebellie tegen God, Zijn waarden of Zijn volk.

Wij zullen eerst bespreken hoe dergelijke bolwerken ontstaan en ons beïnvloeden, en wat wij hier tegen kunnen doen. Hierna zullen wij uitvoerig bidden voor bevrijding, genezing en herstel van de invloed van deze bolwerken, en ook voor bindingen die niet nadrukkelijk tijdens het onderwijs zijn besproken. Eerst zullen wij gezamenlijk hiervoor bidden. Vervolgens is er ruimte voor individueel vervolggebed. Hiervoor zijn diverse gebedsteams beschikbaar.