Wanneer:
november 29, 2014 @ 1:00 pm – 5:00 pm
2014-11-29T13:00:00+01:00
2014-11-29T17:00:00+01:00
Waar:
Jeruzalemkerk, Tuindorpzaal
Troosterlaan
3571 Utrecht
Nederland
Contact:
Jan Willem & Cora Bakker

Wij worden allemaal sterk beïnvloed door de geestelijke erfenis van voorgaande generaties, of wij dit leuk vinden of niet. Er is aan deze geestelijke erfenis  een negatieve kant. Gebeurtenissen of ontwikkelingen uit het voorgeslacht kunnen ons eigen leven negatief beïnvloeden, ook al hebben wij hier zelf totaal geen rol in gespeeld. Deze negatieve erfenis kan onder meer bestaan uit erfelijke ziekten, demonische bindingen, trauma’s of vloeken vanwege zonden uit het voorgeslacht. Gelukkig kan en wil de Heer ons van deze negatieve erfenis bevrijden. Vele bedieningen, waaronder de onze, zijn in dergelijke bevrijding mede gespecialiseerd.

De invloed die ons voorgeslacht op ons heeft is echter niet alleen negatief, integendeel. De Heer heeft het generaties geschapen, en het is Zijn plan om de zegen van de ene generatie door te laten werken in de komende generaties. God wil dat wij deze generatiezegen allemaal gaan ervaren.  Het bekende gedeelte in Exodus (20:5,6) dat over generatie vloeken spreekt, spreekt over deze generatiezegen. Deze verzen tonen zelf dat de generatiezegen in principe veel krachtiger en langduriger is dan de generatie vloek!

De geestelijke erfenis van het voorgeslacht, positief en negatief, is het onderwerp van dit seminar. Eerst zullen wij ingaan op de vraag wat generatie vloeken inhouden, hoe deze werken en hoe je er vanaf kunt komen. Daarna zullen wij uitleggen wat de generatiezegen inhoudt, en hoe je deze bron van zegen in jouw leven kunt ‘ontstoppen’. Wij zullen onder meer concreet ingaan op:

-Wat voor vormen van generatie vloek zijn er; hoe werken deze en wat zijn de openingen?

-Wat is de relatie tussen generatiebindingen en onze eigen zonden?

-Wat moeten wij ons concreet bij een generatiezegen voorstellen?

-Hebben wij ook een generatiezegen als ons voorgeslacht ongelovig was, of  alleen maar problemen kende, of ons grotendeels onbekend is?

-Wat kunnen wij zelf doen om generatie vloeken te breken en de generatiezegen te ontsluiten?

Wij zullen vervolgens ruim de tijd nemen voor gebed voor bevrijding, (innerlijke) genezing en herstel. Niet alleen zullen wij de invloed van generatie vloeken verbreken, maar ook bidden dat de generatiezegen in jouw leven gaat stromen. Eerst zullen wij gezamenlijk hiervoor bidden. Vervolgens is er ruimte voor individueel vervolggebed. Hiervoor zijn diverse gebedsteams beschikbaar. De toegang is op basis van een vrijwillige bijdrage, via een collecte.