Wanneer:
oktober 13, 2018 @ 1:00 pm – 5:00 pm
2018-10-13T13:00:00+02:00
2018-10-13T17:00:00+02:00
Waar:
Jeruzalemkerk, Tuindorpzaal
Troosterlaan 65
3571 NN Utrecht
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Jan Willem & Cora Bakker

Ben je bevrijd van een geest van angst of afwijzing, maar voel je je nog steeds heel timide in gezelschap? Ben je bevrijd van een geest van bezorgdheid, maar lig je nog steeds over allerlei zorgen te piekeren? Ben je bevrijd van een occulte geest, maar ben je nog steeds gevoelig voor een negatieve geestelijke sfeer? Of ben je van een andere binding of trauma bevrijd, maar merk je nog er nog steeds de sporen van in jouw gedachten of gedrag? Of help je mensen die met een dergelijk probleem worstelen? Dan is deze bijeenkomst voor jou. Ook als je nog niet zo veel bevrijding hebt ervaren, ben je van harte welkom.

Datum en tijd: Zaterdag 13 oktober, van 13.00 tot 17.00 uur

Plaats: Tuindorpzaal, Jeruzalemkerk, Troosterlaan 65, Utrecht

Spreker: Jan Willem Bakker

Kosten: vrijwillige bijdrage (collecte)

In deze herstelbijeenkomst willen wij ingaan op de principes van Gods herstel van onze ‘ziel’, na bevrijding en innerlijke genezing. Wij zullen vooral ingaan op het herstel van de invloeden die bindingen en trauma’s in onze gedachtepatronen hebben achtergelaten. In een volgende bijeenkomst zullen wij nader ingaan op het herstel van onze emoties. Aan de hand van concrete voorbeelden zullen wij onder meer ingaan op:

-De invloed van demonische bindingen op onze kijk op de wereld en onszelf.

-De invloed van bindingen op onze verbeelding.

-De macht en boodschap van herinneringen.

-De invloed van dergelijke gedachten op ons gedrag.

-Wat houdt het hebben van de ‘gedachten van Christus’ in?

-Praktische sleutels om mee te werken aan het herstel van ons gedachteleven.

Na aanbidding en onderwijs zullen wij voor mensen bidden. Wij zullen niet alleen bidden voor persoonlijk herstel, maar ook voor bevrijding en (innerlijke) genezing. Eerst zullen wij hier gezamenlijk voor bidden, onder de leiding van de Heilige Geest. Hierna is er ruimte om persoonlijk gebed te ontvangen. Hiervoor hebben wij diverse gebedsteams beschikbaar.