Wanneer:
maart 9, 2019 @ 1:00 pm – 5:00 pm
2019-03-09T13:00:00+01:00
2019-03-09T17:00:00+01:00
Waar:
Jeruzalemkerk, Tuindorpzaal
Troosterlaan 65
Utrecht
Kosten:
Gratis
Contact:
Jan Willem & Cora Bakker

Spreker:    Jan Willem Bakker

Toegang:    Aanmelding niet nodig. Vrijwillige bijdrage (collecte)

God wil alle delen van onze persoonlijkheid herstellen van de gevolgen van zonde, demonische bindingen en innerlijke wonden. Dit geldt niet alleen voor ons gedachteleven en emoties, maar ook voor onze wil. Hij wil onze wil zuiveren en gezond en sterk maken. Een gezonde, krachtige en aan Hem toegewijde wil is namelijk onontbeerlijk voor onze groei en bloei. Als jouw wil zwak, beschadigd of gebroken is, of als jij het thema van onderwerping van jouw wil moeilijk vindt, dan is deze herstelbijeenkomst voor jou. Ook als jij mensen in jouw kennissenkring wilt helpen die hier last van hebben, dan kan deze bijeenkomst jouw nuttige sleutels geven.

In deze herstelbijeenkomst zullen wij eerst aan de hand van bijbelse voorbeelden nagaan wat de rol en werking van de wil in ons leven als gelovige dient te zijn. Hierna bespreken wij enkele belangrijke redenen die onze wil rebels maken, of die de kracht en gezondheid van onze wil ondermijnen. Vervolgens zullen wij ingaan op wat een onderworpen wil wel en niet betekent, en dus wat Jezus bedoelde met ‘niet Mijn wil, maar Uw wil’. Ook zullen wij sleutels aanreiken hoe wij in Gods kracht en onder Zijn leiding met Hem kunnen meewerken aan het herstel van onze wil.

Tot slot nemen wij de tijd voor gebed voor (innerlijke) genezing, bevrijding en herstel. Eerst zullen wij een moment gezamenlijk hiervoor bidden. Vervolgens is er gelegenheid voor ieder om persoonlijk gebed te ontvangen. Hiervoor zijn diverse gebedsteams beschikbaar.

Met vriendelijke groet, Jan Willem en Cora Bakker