Wanneer:
november 24, 2018 @ 1:00 pm – 5:00 pm
2018-11-24T13:00:00+01:00
2018-11-24T17:00:00+01:00
Waar:
Jeruzalemkerk, Tuindorpzaal
Troosterlaan 65
3571 NN Utrecht
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Jan Willem & Cora Bakker

Spreker: Jan Willem Bakker

Kosten: vrijwillige bijdrage (collecte)

Ben je bevrijd van een geest van angst, woede of ergernis, maar merk jij deze gevoelens nog steeds regelmatig krachtig in jou opkomen? Ben je bevrijd van een geest van wanhoop, zwaarte of verdriet, maar vind je het nog steeds moeilijk om echte blijdschap te ervaren? Of ben je van een andere binding of trauma bevrijd, maar voel jij nog steeds emotionele pijn of wrok vanwege het verleden? Of heb jij juist moeite om evenwichtig met vreugde en opwinding om te gaan? Of help je mensen die met een dergelijk probleem worstelen? Dan is deze bijeenkomst voor jou. Ook als je nog niet zo veel bevrijding hebt ervaren, ben je van harte welkom.

In deze herstelbijeenkomst willen wij ingaan op de principes van Gods herstel van onze ‘ziel’, na bevrijding en innerlijke genezing. In deze bijeenkomst zullen wij vooral ingaan op de invloed die bindingen en trauma’s op onze emoties hebben uitgeoefend, en hoe wij deze emoties in Gods kracht en wijsheid kunnen herstellen. In de vorige herstelbijeenkomst zijn wij al ingegaan op het herstel van de invloed van bindingen en trauma’s op onze gedachten Aan de hand van concrete voorbeelden zullen wij onder meer ingaan op:

-De plaats van emoties in Gods plan voor ons leven

-Kenmerken van gezonde emoties die onder de controle staan van onze geest en de Heilige Geest.

-Belangrijkste invloeden van bindingen en trauma’ op onze emoties.

-De grenzen tussen onze emoties en die van onze omgeving

-Emoties, gedachten en (on)geloof

-Diverse bijbelse adviezen over hoe wij samen met de Heilige Geest aan het herstel van onze emoties kunnen werken.

Na aanbidding en onderwijs zullen wij voor mensen bidden. Wij zullen niet alleen bidden voor persoonlijk herstel, maar ook voor bevrijding en (innerlijke) genezing. Eerst zullen wij hier gezamenlijk voor bidden, onder de leiding van de Heilige Geest. Hierna is er ruimte om persoonlijk gebed te ontvangen. Hiervoor hebben wij diverse gebedsteams beschikbaar.