Wanneer:
november 26, 2016 @ 1:00 pm – 5:00 pm
2016-11-26T13:00:00+01:00
2016-11-26T17:00:00+01:00
Waar:
Jeruzalemkerk, Tuindorpzaal
Troosterlaan 65
3571 NN Utrecht
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Jan Willem & Cora Bakker

Eén van de grootste rem op onze geestelijk leven is teleurstelling. Wij kunnen teleurgesteld zijn in onszelf, in anderen, of in ons ‘levenslot’. Wij kunnen ook teleurgesteld zijn in God, onder meer wanneer onze verwachtingen in Gods hulp of beloften niet zijn uitgekomen. Wij kunnen ook teleurgesteld zijn in onszelf als wij onze persoonlijke ambities niet waar kunnen maken, of ernstige problemen ervaren, zoals werkeloosheid of huwelijks- of gezinsproblemen. Teleurstelling en mislukking ondermijnen niet alleen onze levensvreugd, maar ook ons geloof in Gods zegen en onze genezing, bevrijding en herstel. Het schept bovendien een plafond voor onze geestelijke groei en bloei.

Ernstige teleurstelling en een gevoel van diepe mislukking kwamen ook voor in de levens van bekende personen in de bijbel voor. Onder meer Johannes de Doper, Petrus en Elia kregen hier mee te maken In deze herstelbijeenkomst zullen wij aan de hand van dergelijke voorbeelden in de bijbel nagaan hoe in de kracht van de Heer de wonden van teleurstelling en mislukking kunnen genezen, en hun negatieve invloed kunnen breken.

Het is nu de tijd om deze blokkades in ons leven te verwijderen. Daarom zullen wij vervolgens bidden voor bevrijding en (innerlijke genezing). Behalve voor teleurstelling en mislukking, zullen wij ook bidden voor andere bindingen en wonden waar jij nog last van hebt. Eerst zullen wij gezamenlijk bidden onder leiding van de Heer. Vervolgens is er ruimte voor individueel vervolggebed. Hiervoor hebben wij diverse gebedsteams beschikbaar.