Wanneer:
mei 13, 2017 @ 1:00 pm – 5:00 pm
2017-05-13T13:00:00+02:00
2017-05-13T17:00:00+02:00
Waar:
Jeruzalemkerk, Tuindorpzaal
Troosterlaan 65
3571 NN Utrecht
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Jan Willem & Cora Bakker

Vele gelovigen zijn nog niet geheel bevrijd of hersteld van bindingen die het gevolg zijn van occulte betrokkenheid of dat van hun voorgeslacht. Bovendien kunnen gelovigen ook na hun bekering onbedoeld nieuwe openingen geven aan occulte bindingen, vanwege onwetendheid of misleiding. Dit risico op dergelijke nieuwe openingen geldt zeker voor waarzeggerij: het verkrijgen van bovennatuurlijke kennis, wijsheid en leiding vanuit onzuivere bron. Waarzeggende bindingen kunnen namelijk de stem van God pogen te imiteren (Hand. 16: 16,17). Deze bindingen vervuilen onze ervaring van de stem en leiding van de Heilige Geest, en stichten daardoor verwarring en onrust in de levens van individuele gelovigen en die van gemeenten en bedieningen. Dergelijke bindingen kunnen verder diverse geestelijke en lichamelijk gezondheidsklachten veroorzaken of verergeren.

In deze herstelbijeenkomst zullen wij uitleggen hoe wij vrij kunnen komen en blijven van bindingen van waarzeggerij. Eerst zullen wij globaal ingaan op wat waarzeggerij inhoudt, wat de gevolgen zijn, en hoe bindingen van waarzeggerij bij ons binnen kunnen komen. Vervolgens zullen wij, op basis van de bijbel, nadrukkelijk bespreken hoe wij kunnen onderscheiden tussen de stem en leiding van de Heilige Geest en die van waarzeggende namaak. Daarna zullen wij uitleggen hoe wij van de misleidende invloed van waarzeggerij vrij kunnen blijven.

Vervolgens zullen wij bidden voor bevrijding, genezing en herstel van vormen van waarzeggerij en onzuivere bovennatuurlijke kennis en wijsheid. Verder zullen wij bidden voor het aanwakkeren van de gevoeligheid voor de leiding voor de Heilige Geest en voor extra geestelijk onderscheid. Eerst zullen wij hiervoor gezamenlijk bidden. Hierna is het mogelijk om individueel gebed te ontvangen. Hiervoor zijn diverse gebedsteams aanwezig.

N.B. Als je met het openbaar vervoer komt kun jij op www.9292.nl precies achterhalen hoe je vanaf jouw huis naar de Jeruzalemkerk kunt komen.