Wanneer:
april 1, 2017 @ 1:00 pm – 5:00 pm
2017-04-01T13:00:00+02:00
2017-04-01T17:00:00+02:00
Waar:
Jeruzalemkerk, Tuindorpzaal
Troosterlaan 65
3571 NN Utrecht
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Jan Willem & Cora Bakker

In eerdere herstelbijeenkomsten zijn reeds diverse taaie bindingen besproken die ons hinderen in onze bevrijding, herstel, en ervaring van Gods zegeningen. In deze herstelbijeenkomst zullen wij ingaan op de oudste en belangrijkste taaie binding: rebellie. Rebellie is de oerzonde waaruit elke andere zonde uiteindelijk voortkomt. Een demonisch bolwerk van rebellie is daarom een krachtige aanjager van andere demonische bindingen. En het is een hoofdblokkade voor het ontvangen van totale bevrijding, genezing en herstel.

Je zou mogen verwachten dat bij onze bekering elke rebellie als sneeuw voor de zon verdwijnt. Dit is echter vaak niet het geval. Vele gelovigen hebben, bewust of onbewust, moeite om heel hun hart aan de wil van de Heer te onderwerpen. Dit zorgt ervoor dat er vaak nog wortels van rebellie in ons hart huizen. Deze rebellie schept een klimaat in een deel van ons leven dat vijandig staat tegenover God, en houdt Zijn werking daardoor tegen. Deze sporen van rebellie gaan vaak ‘ondergronds’ en zijn voor onszelf daarom soms niet meteen herkenbaar. Zij uiten zich dan indirect, zoals via hardnekkigheid, ongezeglijkheid, ‘twistziekte’, gebrek aan stuurbaarheid en corrigeerbaarheid, dwarsliggerij, en een onredelijke onwil om zich te onderwerpen.

In deze herstelbijeenkomst zullen wij aan de hand van bijbelse voorbeelden dieper ingaan op wat rebellie precies is en waarom en hoe wij hier na onze bekering nog last van kunnen hebben. Hierna zullen wij bespreken hoe wij deze vormen van rebellie in ons leven kunnen verbreken, en er vrij van kunnen blijven. Ook zullen wij uitleggen op het tegenbeeld van rebellie: onderwerping. Wij zullen uitleggen wat echte onderwerping wel en niet inhoudt. Tevens zullen wij bidden voor bevrijding, genezing en herstel van rebellie. Eerst zullen wij hiervoor gezamenlijk bidden. Hierna is het mogelijk om individueel gebed te ontvangen. Hiervoor zijn diverse gebedsteams aanwezig.

N.B. Als je met het openbaar vervoer komt kun jij op www.9292.nl precies achterhalen hoe je vanaf jouw huis naar de Jeruzalemkerk kunt komen.