Wanneer:
oktober 17, 2015 @ 1:00 pm – 5:00 pm
2015-10-17T13:00:00+02:00
2015-10-17T17:00:00+02:00
Waar:
Tuindorpzaal, Jeruzalemkerk
Troosterlaan 65
3571 NN Utrecht
Nederland
Kosten:
Gratis, collecte
Contact:
Jan Willem & Cora Bakker

Seksualiteit is een prachtige gift die God bij de schepping aan de mens gegeven heeft. Deze goede gift is echter in extreme mate door de zonde ondermijnd en vervuild. De vijand maakt hier weer door demonische seksuele bindingen te verspreiden die deze vervuiling van Gods goede scheppingsgift ernstig te verergeren. Seksuele demonen zijn één van de meest voorkomende vormen van demonische bindingen. Dergelijke seksuele bindingen zijn van alle tijden en komen bij alle volken voor. Ook vele gelovigen hebben van seksuele bindingen last. Dit geldt niet alleen voor jonge gelovigen die nog af moeten rekenen met zondige patronen uit hun niet christelijke leven. Ook veel ervaren gelovigen, en leiders hebben van dergelijke bindingen last, waardoor zij veelal nog met seksuele problemen worstelen. Dergelijke worstelingen onder gelovigen gaan gepaard met schuld en schaamte, waardoor deze problemen vaak worden verdrongen in plaats van opgelost.

Afgezien hiervan ervaren vele gelovigen ook problemen rondom hun identiteit en rol als man en vrouw. Onvrede met het eigen lichaam, afwijzing, onderdrukking, en ontevredenheid over het lot of de verantwoordelijkheid van mannen en vrouwen. In het ergste geval kan dit leiden tot diepe onzekerheid of afwijzing van de eigen sekse-identiteit. Onderdeel van Gods plan voor persoonlijke heelheid is dat wij leren onze identiteit als man of vrouw volledig te accepteren en te omarmen.

Wij zullen over dit onderwerp een bijeenkomst houden waarin wij Gods ontwerp voor seksuele heelheid zullen bespreken, en belangrijke blokkades die wij op dit punt kunnen ervaren. Hierna zullen wij concreet bidden voor het verbreken van seksuele bindingen, en voor heelheid op het gebied van seksualiteit en sekse-identiteit. Eerst zullen wij gezamenlijk hiervoor bidden. Vervolgens is er ruimte voor individueel vervolggebed. Hiervoor zijn diverse gebedsteams beschikbaar. Tijdens het individuele gebed is het overigens ook mogelijk gebed voor bevrijding en herstel te ontvangen op andere gebiedend dan seksualiteit en sekse identiteit.